Social 26 Mai 2008 00:45
Un politist din Tulcea si-a parcat masina, vineri seara, in usa unui magazin. In acest fel, angajatii magazinului au fost nevoiti sa-si petreaca noaptea la serviciu, pentru ca nu au avut cum sa inchida pravalia. Ei au declarat ca, dupa ce si-a parcat autoturismul Audi, subcomisarul Liviu Dascalu si-a batut joc de ei.

„Ne-a sfidat, pur si simplu, radea si ne intreba daca avem program non-stop“, ne-a spus Niculina Barac, una dintre angajatele magazinului.

„E clar ca a oprit aici cu intentie“, a spus si patronul magazinului, Dumitru Socotitu.

Amendat cu 150 de lei
Politistii chemati in ajutor, printre care si seful de cabinet al Inspectoratului Judetean de Polit ie Tulcea, subcomisarul Lucian Tugui, au dat tarcoale masinii si atat. Ei au spus ca n-au ce face decat sa-l sanctioneze pe colegul lor pentru ca a parcat neregulamentar.

Un agent de circulatie a mers la domiciliul subcomisarului Dascalu si l-a rugat sa-si mute masina. „Nu stiu la ce va referiti. Discutam maine“, a fost replica subcomisarului, inainte de a tranti usa apartamentului.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.