Acceleratele vor pleca in fiecare dimineata din Brasov, vor stationa 40 de minute in Bucuresti, dupa care isi vor relua traseul pana la Constanta. „Costul unui bilet este identic cu cel practicat de catre compania statului", a declarat pentru „Adevarul" Florin Hadarean, directorul general al companiei Regio Trans Brasov.
Conform preturilor afisate pe site-ul transportatorului feroviar, o calatorie de la Brasov la Constanta costa 71,70 lei (clasa l) sau 45,50 lei (clasa a II-a).

Tichetele pot fi achizitionate de la casele de bilete ale garilor. Potrivit directorului companiei, trenurile spre Litoral figureaza in „Mersul trenurilor" inca de anul trecut, din decembrie, insa din cauza lucrarilor care s-au efectuat pe anumite tronsoane, traseul a fost scurtat, respectiv Brasov-Bucuresti si retur. Compania nu este singura care detine in Romania trenuri de calatori private, alte doua firme similare existand in acest moment.

Navetistii, principalii clienti
„Noi suntem insa singurii care avem traseu spre Litoral", a spus reprezentantul companiei, precizand ca societatea are in plan sa opereze in curand si pe alte trasee lungi in afara celor existente acum, respectiv Brasov-Constanta si Brasov-Sibiu.