Social 26 Mai 2008 23:27
Fostul jandarm roman care, la sfarsitul saptamanii trecute, i-a sechestrat, timp de aproape sapte ore, pe proprietarii unui local din oraselul spaniol Avilas a fost pus sub acuzare pentru luare de ostatici, fapta considerata act terorist.
Asa sustin surse diplomatice care au precizat ca Sectia consulara a Ambasadei Romaniei la Madrid este pregatita sa-i acorde asistenta juridica fostului subofiter de la Gruparea Mobila de Jandarmi din Targu-Mures, Emil Danut Talan, in varsta de 32 de ani.

„Se pare ca romanul a facut asta nemultumit de faptul ca nu si-a gasit un loc de munca in Spania, dupa ce a fost dat afara din Jandarmerie - unde a lucrat mai bine de sapte ani - pentru ca nu avea studii. Dupa ce s-a baricadat impreuna cu «ostaticii» sai in local, blocand toate caile de acces cu mobilier, barbatul a spart o fereastra, iar un ciob l-a ranit pe un alt roman care facea oficiile de translator intre acesta si fortele spaniole ce faceau parte din celula de criza.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.