Social 23 Mai 2008 15:08
Metrorex a redeschis traficului de calatori, statia de metrou Obor, vineri, la ora 14.00 dupa executarea unor lucrari de modernizare a instalatiilor, a declarat agentiei NewsIn, directorul general al companiei Gabriel Mocanu.
"S-au terminat lucrarile incepute inca din 22 martie, iar Metrorex a realizat lucari de modernizare si reabilitare a instalatiilor si au mai fost montate patru noi porti de acces pentru sporirea capacitatii", a declarat directorul general al companiei.

Statia de metrou Obor a fost inchisa in perioada 22 martie - 23 mai, la solicitarea Primariei Municipiului Bucuresti, pentru continuarea lucrarilor de imbunatatire a conditiilor de circulatie la pasajul Obor si din cauza lucrarilor la viitorul pasaj suprateran, care presupun coborarea plafoanelor, declara in martie pentru NewsIn, directorul Directiei Transporturi din Primaria Capitalei, Gheorghe Udriste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.