Social 21 Mai 2008 12:43
Un barbat in varsta de 30 de ani si-a pierdut viata, ieri seara, in Canalul Dunare Marea Neagra dupa ce a salvat un copil care facea baie in zona si a fost la un pas sa se inece, transmite NewsIn.

Purtatorul de cuvant al Sectiei Regionale de Politie Transporturi Constanta, subcomisar Cerasela Miron, a declarat astazi ca politistii au fost sesizati prin numarul de urgenta 112 ca o persoana a disparut in apele Canalului Dunare-Marea Neagra, in zona falezei din municipiul Medgidia.

Din cercetari, s-a stabilit ca Gheorghe G., de 30 de ani, din Constanta, a disparut dupa ce a reusit sa salveze de la inec un minor care se imbaia in apele Canalului.

La fata locului a fost solicitat si un echipaj de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea Constanta, detasamentul Medgidia care l-a cautat pe barbat, care a fost gasit, insa, mort, la aproximativ 39 de kilometri, in zona malului drept al Canalului Dunare-Marea Neagra.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la morga Spitalului Medgidia pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei mortii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.