Social 19 Mai 2008 04:01
Muzee inchise la miezul noptii, exponate in umbra si cozi formate din mii de persoane, asta au gasit bucurestenii care au participat la eveniment.

Anul acesta ”Noaptea muzeelor” a fost conceputa ca o vizita intr-un circuit cu 12 muzee, pe un traseu gandit de organizatori. In oferta a fost inclus si transportul gratuit cu autobuze de la un muzeu la altul, pe un traseu prestabilit. La ora 21.30, la Palatul Parlamentului, care a fost ales ca loc de pornire, autobuzele trebuiau sa porneasca la intervale de 15 minute. La Palatul Cotroceni, autobuzul a lasat vizitatorii la alta intrare, pe diagonala, nu la poarta pe care se intra in muzeu.

Sute de persoane au fost obligate astfel sa strabata distanta pe jos, pana la poarta de intrare.

Cei care doreau sa viziteze Muzeul Cotroceni au format o coada de aproape 200 de metri. In cateva minute, coada numara peste 2.000 de persoane, iar timpul petrecut pana sa intri in muzeu depasea o ora.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.