Fostul PAX TV se numeste acum SENSO

"SENSO este si lumea ta". Acesta este sloganul sub care, ieri la pranz, s-a lansat noul post de televiziune, fostul Pax TV, al carei presedinte este Anca Vlad, ocupanta primului loc in topul "100 femei de succes" din acest an. De ce Senso? "Sens si sensibilitate, ratiune si emotie, descoperire si frumusete, cunoastere si iubire, implinire personala si implicare sociala", si-a justificat Anca Vlad optiunea. Din seara zilei de 22 aprilie, Pax TV devine Senso TV, post a carui misiune este reinventarea produsului cultural, spargerea cliseelor, schimbarea tiparelor de gandire.

Noua grila de programe contine emisiuni documentare, culturale, dar si despre femei. Presedinta postului Senso a precizat ca rivalii noului canal de televiziune vor fi cele gen Discovery, dar si TVR Cultural. Una dintre liniile trasate de directorul de programe al Senso TV, Lili Lemnaru, este crearea unor "oameni ai postului", adica vedete proprii. Rodica Mandache, Manuela Golescu, Oana Georgescu, Madalina Lefter, Alina Anton sunt doar cateva dintre numele care figureaza pe lista viitoarelor vedete ale Senso TV. Evenimentul de ieri a lasat loc unor speculatii ale amatorilor de pronosticuri, care au vazut in prezenta Stelei Popescu sau a Didei Dragan la lansare un semn al unei posibile colaborari a acestora cu Senso TV.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.