Social 15 Mai 2008 10:45
Traficul rutier pe Valea Oltulului, in apropierea localitatii Lotrioara, va fi blocat joi, in intervalul 9.00 - 15.30, in doua reprize de cate cinci minute, deoarece vor fi detonate stanci la cariera de piatra de la Lotrioara, anunta Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) Sibiu.

Circulatia va fi intrerupta pe sectorul de drum cuprins intre km 241+000 m si km 241+300 m, pentru detonarea unor stanci la cariera de piatra de la Lotrioara, aflata la 500 de metri de drumul national, transmite NewsIn.

Politistii recomanda conducatorilor auto care au ca destinatie sudul tarii sa opteze pentru ruta ocolitoare Sibiu - Fagaras - Brasov - Bucuresti. "Pentru a preveni eventualele evenimente neplacute si nedorite, recomandam conducatorilor auto sa respecte indicatiile agentilor de politie rutiera prezenti in zona, sa dea dovada de intelegere si rabdare", se arata intr-un comunicat de presa transmis de IJP Sibiu.

Masura de blocare totala a traficului pe Valea Oltului este luata pentru a preveni accidentele cauzate de suflulul puternic al explozie. Aceste explozii se efectueaza periodic, stancile facute bucati fiind folosite in constructii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.