Social 13 Mai 2008 01:46
Ion Croitoru (60 de ani), directorul unei scoli din Dolj, este acuzat de o fosta eleva, in varsta de 16 ani, ca a hartuit-o sexual timp de cateva luni.

Simona povesteste ca directorul Ion Croitoru a inceput sa ii faca avansuri anul trecut. „Eu sunt eleva la liceu in Craiova si ma duc cu autobuzul pana la scoala. De multe ori mergea si dansul in oras. Se aseza tot timpul langa mine. Dupa un timp, a inceput sa imi spuna ca sunt frumoasa si ca s-a indragostit de mine. Apoi, imi punea mana pe picioare. Mi-a fost frica sa le spun alor mei“, povesteste fosta eleva a profesorului Croitoru.

SMS-uri de amor
Timp de cateva luni a urmat o ploaie de mesaje din partea directorului: „Da-mi un semn sa te vad la 8 si 20 si zbor spre tine. Te iubesc enorm“. Neprimind niciun semn de la copila, el a continuat: „Oricum eu te iubesc la fel de mult si ma gandesc numai la tine. Astept cu nerabdare sa ne intalnim“. Un alt mesaj, primit pe 8 ianuarie 2007, la ora 20.44, spunea: „Esti minunata si ma mandresc ca sunt indragostit de o asemenea fiinta. Te iubesc si te vreau in permanenta“.

Parintii Simonei spun ca au realizat ce se intampla in momentul in care directorul scolii a inceput sa sune pe telefonul fix de cateva ori pe zi. „Am fost nevoiti chiar sa renuntam la telefonul fix pentru ca o suna in permanenta. Daca raspundea ea, incepea sa ii faca declaratii, iar daca raspundeam eu sau altcineva, tacea pur si simplu si revenea mai tarziu, cu un alt telefon“, povesteste tatal minorei.

Dupa ce in prima faza a negat toate acuzatiile, directorul scolii din Mischii s-a dat singur de gol, raspunzand la numarul de telefon de pe care minora primise mesaje cu tenta sexuala. „Nu am nicio vina. Sunt minciuni. Nu imi este frica de comisie (n.r. - din cadrul ISJ Dolj), ca nu au ce sa imi faca“, sustine directorul Ion Croitoru.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.