Social 13 Mai 2008 11:55
Un detinut de la sectia exterioara Valul lui Traian a Penitenciarului de Maxima Siguranta Poarta Alba protesteaza, de mai bine de 12 ore, intr-un copac, cerand sa beneficieze gratuit de o proteza dentara, transmite corespondentul NewsIn.
Purtatorul de cuvant al Penitenciarului de Maxima Siguranta Poarta Alba, Gabriel Botezan, a declarat, luni, ca detinutul Cornel Rada, in varsta de 40 de ani, din Mangalia, s-a urcat in copac duminica dupa-amiaza, pentru a protesta. El era inchis la sectia exterioara din Valul lui Traian, unde ispaseste o pedeapsa de patru ani pentru furt.

Botezan a precizat ca, in timp ce se afla la curtea de plimbare, barbatul a escaladat gardul curtii si s-a urcat intr-un copac din incinta unitatii. Detinutul protesteaza pentru ca are probleme cu dantura si doreste o proteza, desi a fost informat, in mai multe randuri, ca trebuie sa suporte costul acestei lucrari stomatologice.

Barbatul nu are banii necesari si nici nu a fost vizitat de membri ai familiei sale, iar pana in prezent, solicitarea sa nu a putut fi rezolvata. Reprezentantii penitenciarului incearca, de mai multe ore, sa il convinga sa coboare, insa detinutul refuza sa faca acest lucru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.