Social 13 Mai 2008 11:45
O fetita in varsta de sase ani, din judetul Sibiu, despre care politistii au informatii ca a fost violata si aruncata intr-un rau, de catre un tanar de 18 ani, este cautata de echipe ale ISU Sibiu, ale Politiei si Jandarmeriei, transmite corespondentul NewsIn.
Mai multe echipe ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, ale Politiei si Jandarmeriei o cauta pe fetita pe cursul raului Sadu, intre localitatile Sadu si Talmaciu. Potrivit primelor informatii date de IPJ Sibiu, un tanar de 18 ani, din localitatea Sadu, a fost retinut in acest caz si, la ora transmiterii acestei stiri, este anchetat de procurori.

Familia a constatat disparitia fetei duminica dupa-amiaza si a cautat-o pe micuta pana in cursul serii. Vazand ca nu reuseste sa o gasesca, familia a anuntat Politia. Tanarul de 18 ani nu are antecedente penale si era cunoscut in sat ca fiind un baiat linistit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.