Social 10 Mai 2008 12:40
Doi traficanti de carne vie care au exploatat sexual mai multe tinere, printre care si minore care erau internate in Centrul pentru copii aflati in dificultate din Campulung, au fost retinuti, joi, in urma unor descinderi organizate in cateva cartiere din oras, relateaza NewsIn.
Cei doi parteneri de afaceri, unul de 25 de ani, iar celalalt de 35 de ani, isi racolau victimele promitandu-le castiguri rapide sau erau pacalindu-le ca le vor lua in casatorie. Raporturile sexuale aveau loc intr-un apartament din Campulung Muscel apartinind unuia dintre proxeneti sau, dupa caz, fetele erau duse la adresele clientilor.

Potrivit ofiterilor Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, tarifele sexuale erau cuprinse intre 20 si 200 de lei. Din datele de ancheta a mai reiesit ca cei doi barbati au reusit, in perioada februarie-august 2007, sa obtina de pe urma tinerelor venituri care depasesc 30.000 de lei.
Tanarul de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru comiterea infractiunilor de trafic de persoane minore, iar prietenul sau este cercetat in libertate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.