Social 10 Mai 2008 10:03
Militarii americani de la baza Mihail Kogalniceanu au daruit jucarii copiilor de la centrul de plasament "Micul Rotterdam" din Constanta, informeaza NewsIn.

Purtatorul de cuvant al Joint Task Force East (JTF-E), Alina Savu, a declarat ca vizita soldatilor a avut loc, miercuri, la initiativa lui Juan VasVasquez, ofiter in cadrul operatiunilor JTF East. "Copiii din America au parte de multe lucruri si de multe ori ma gandesc ca, daca putem face ceva, este de a aduce zambetul pe fetele copiilor. Sunt tatal a trei baieti si stiu ca jucariile ii vor face cu siguranta sa zambeasca“, a spus acesta.

Personalul de la baza Mihail Kogalniceanu a mai vizitat si alte centre de plasament, gradinite si scoli din Constanta si Babadag, iar, potrivit comandantului JTF-East, lt.col. John Moon, militarii vor mai face si alte vizite copiilor din Tulcea si Constanta. El a adaugat ca doreste ca aceste actiuni de vizitare a copiilor din centrele de plasament sa devina o traditie, pentru ca micutii sa se bucure, iar militarii sa se simta mai aproape de casa.

Activitatea in baza de la Mihail Koaglniceanu se va intensifica in urmatoarea perioada, cand trupe de militari vor incepe sa soseasca in Romania pentru a participa la un exercitiu desfasurat anul acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.