Social 8 Mai 2008 10:40
Doi argeseni au murit, in aceasta dimineata, calcati de tren, in doua locuri diferite si la un interval de doar cateva ore, primele concluzii ale politistilor fiind ca in ambele cazuri a fost vorba de sinucidere, informeaza corespondentul NewsIn.

Primul eveniment a avut loc la ora 5.00 in apropierea statiei CFR Campulung. Mecanicul trenului personal Campulung - Pitesti a relatat ca a vazut pe calea ferata un barbat stand ganditor, cu capul in maini, si cu toate ca a folosit semnalele acustice de avertizare, omul nu s-a dat la o parte. A fost lovit in plin si tarat cativa zeci de metri. Barbatul de 60 de ani a murit pe loc, iar ulterior s-a aflat ca era angajat ca paznic la o parcare de tiruri din Campulung. Ancheta continua pentru a se stabili cu precizie daca a fost vorba de o sinucidere sau de un accident.

Cel de-al doilea caz a fost catalogat fara nici un dubiu drept sinucidere, pentru ca victima, un barbat de 46 de ani, avea ceva probleme psihice si si-a amenintat familia in mai multe randuri ca-si va pune capat zilelor.

Trupul decapitat al sinucigasului a fost descoperit miercuri dimineata, insa politistii de la transporturi spun ca cel mai probabil a fost lovit de personalul Pitesti-Curtea de Arges care trece prin zona marti seara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.