Social 7 Mai 2008 01:25
Doua clanuri tiganesti din Timisoara au transformat, ieri, holurile tribunalului in zona de razboi dupa ce pirandele au dat semnalul cu o bataie cu posete.
Ionelas Carpaci si Mihai Nicolae se judeca de mai bine de un an pentru un teren aflat la marginea Timisoarei, a carui valoare este de aproximativ 3 milioane de euro. Mama lui Mihai i-a vandut un teren lui Ionelas insa, ulterior, fiul vanzatoarei a sustinut ca n-a fost decat o inselatorie si a cerut instantei sa-i redea terenul. Supararea cea mare a venit din faptul ca, imediat dupa prima tranzactie, noii proprietari l-au revandut pentru o suma mult mai mare.

Ieri trebuia sa aiba loc un nou termen in care sa fie audiati mai multi martori. In timp ce Ionelas a venit cu mai multe garzi de corp si neamuri cat incape, reclamantul Mihai i-a adus pe „pretenarii de la Craiova si Bucuresti”. In antecamera salii de judecata, nervii pirandelor au cedat. Sotia lui Ionelas a lovit-o de mai multe ori cu poseta pe consoarta dusmanului de moarte. In busculada produsa, Mihai Nicolae a incercat sa scoata de la brau pistolul cu gaze pe care-l avea cu autorizatie.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.