Social 7 Mai 2008 01:17
Dupa ce a inregistrat o frauda de proportii la cardurile de salarii Millenium, Bancpost a luat o masura fara precedent in sistemul bancar: a blocat retragerea de numerar de la bancomate timp de doua luni.
Cine vrea sa isi ridice salariul trebuie sa mearga la o sucursala a bancii. Mai mult, institutia financiara va retrage de pe piata cardul albastru - Millenium, deoarece in perioada Sarbatorilor Pascale mai multe persoane au ramas cu cardul gol, anunta ziare.com.

Clientii care incearca sa scoata bani de la bancomat primesc o chitanta cu mesajul "tranzactie nepermisa titularului cardului". Cei care constata disparitia banilor din contul de card trebuie sa mearga la banca, sa faca o cerere de extras de cont si apoi sa faca o reclamatie la politie insotita de o cerere adresata bancii. Banii vor fi restituiti, in cazul in care in urma cercetarilor se dovedeste ca a avut loc o frauda.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.