Social 6 Mai 2008 23:20
Subinspectorul de politie din cadrul IPJ Cluj, Liviu Popa Terec, care a fost prins furnd articole de mbracaminte din magazine din Austria a fost condamnat la noua luni de nchisoare, iar ieri si-a prezentat demisia din Politia Romna.
IPJ Cluj a anuntat ca Liviu Popa Terec a fost condamnat în 30 aprilie de o instanta din Austria la noua luni de închisoare cu suspendare dupa ce a fost gasit vinovat pentru furt calificat.

Aceeasi pedeapsa a primit-o si sotia sa, Corina, iar a doua zi cei doi soti au fost pusi în libertate cu obligatia de a parasi Austria. În cursul zilei de ieri subinspectorul de politie Popa Terec s-a prezentat la sediul IPJ Cluj, unde a depus o cerere de încetare a raporturilor de munca, prin demisie, începând cu data de 30 aprilie a acestui an. Liviu Popa Terec si sotia sa, Corina, au fost prinsi la începutul lunii aprilie în timp ce furau obiecte de îmbracaminte dintr-un magazin din Austria. În urma cercetarilor s-a stabilit ca cei doi furasera obiecte de îmbracaminte si din alte magazine, lucru care a determinat autoritatile aus
triece sa dispuna luarea masurii arestarii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.