Social 6 Mai 2008 10:45
Romanii sunt din nou pusi la zid de presa italiana. De aceasta data, pentru ca doi dintre compatriotii nostri l-au jefuit pe cel mai batran episcop din lume! Este vorba de monseniorul Antonio Rosario Mennonna care va implini 102 ani la sfarsitul lunii mai.
Incidentul a avut loc anul trecut si a fost facut public acum de nepotul episcopului, relateaza Mediafax. Prelatul i-a gazduit pe cei doi romani in casa sa, iar acestia i-au furat din casa mai multe obiecte de valoare, printre care si o cruce pe care monseniorul o primise din partea Papei Ioan Paul al II-lea.

Incidentul a fost tinut secret de catre rudele prelatului, care s-au temut sa-i spuna despre furt, de teama sa nu i se faca rau. Chiar si nepotul prelatului a fost victima celor doi tineri de origine romana. Barbatul povesteste ca unul dintre hoti se pregatea sa devina preot ortodox.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.