Social 6 Mai 2008 10:32
Traficul pe Valea Oltului, in apropierea localitatii Boita a fost blocata luni dimineata aproape doua ore, in urma unui grav accident rutier, dupa ce o dubita a incercat sa depaseasca un tir si s-a ciocnit violent de o alta masina care circula regulamentar, din sens opus.

In urma accidentului, mai multe persoane au fost ranite, iar circulatia a fost complet blocata. "Evenimentul rutier a avut loc pe fondul unei depasiri neregulamentare. Conducatorul dubitei s-a angajat in depatirea unui autotren cu remorca si a intrat in coliziune frontala cu autoturismul BMW", a explicat comisar Narcis Voinea. In urma accidentului ce s-a produs in jurul orei 6,30, traficul a fost blocat aproape doua ore, pe ambele sensuri de mers, formandu-se coloane de masini de peste 10 km.

In urma accidentului, o persoana a ramas incarcerata. Echipajele de descarcerare au muncit aproape o ora pentru a scoate victima din fiarele contorsionate. Potrivit membrilor echipei de interventie, trei persoane accidentate au suferit contuzii usoare si numai una, care are o fractura la picior, va ramane internata.

Precizam ca in dreptul localitatii Boita, din cauza neadaptarii vitezei la carosabil si a traseului cu multe curbe, au loc frecvent accidente rutiere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.