Asociatia studenteasca “Voluntari pentru Idei si Proiecte” - VIP organizeaza in perioada 9 – 30 mai 2005 a cincea editie “Business School”. Gazda acestui eveniment este Academia de Studii Economice, proiectul fiind dedicat studentilor si masteranzilor interesati de lansarea unei afaceri de succes.

Business School faciliteaza dialogul intre reprezentantii mediului de afaceri romanesc si cei 30 de participanti interesati de mecanismele functionarii si de managementului unei afaceri. De-a lungul editiilor anterioare, in numar de patru, Business School s-a bucurat de sustinerea unor oameni de succes, dispusi sa impartaseasca studentilor din cunostintele si experienta lor. Dragos Rosca, invitat si Project Manager Roland Berger Strategy Consultants la acel moment (in prezent CEO al Gemisa Investments), afirma ca: "Excelent organizat si ma bucur ca am participat la un eveniment la care mi-as fi dorit sa particip ca student."

Editia din 2005 a Business School este structurata in trei module. Primul modul cuprinde o serie de conferinte la care sunt invitati Angel Investors - oameni de afaceri deschisi spre a investi in proiectele tinerilor. Printre invitati se numara si Costel Casuneanu (PA&CO Group), Eric Kish (Rompetrol), Radu Georgescu (GeCad), Marius Ghenea (Flanco), Cristian Tudoran (Zeta & Co) si Mihai Alexandru Pop (MindSmith).

Al doilea modul repartizeaza participantii in echipe si ii invita la trainiguri pe "teamwork" si "presentation skills". Un punct important in dezvoltarea armonioasa a unei afaceri este planul de afaceri despre care participantii primesc informatii in al treilea modul al Business School. Fiecare echipa trebuie sa realizeze un plan de afaceri care este evaluat de un juriu de specialitate, in etapa finala. Premiul cel mare este in valoare de 400 de euro.

"Business School" face parte din familia de proiecte "Clever" si este una din numeroasele initiative ale organizatiei studentesti VIP. PA&CO Holding este parteneriul principal al acestui proiect, alaturi de Bursa, Romania Libera, Cariere, 7 Seri, Inout, Rompres, eJobs, 9AM si Wall-Street.

Mai mule informatii privind desfasurarea proiectului sunt disponibile pe site-ul VIP - www.vipromania.com. Data limita pentru aplicare este 22 aprilie, iar selectia finala se realizeaza in urma unui interviu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.