Social 3 Mai 2008 14:10
Bucurestenii pot vizita, de azi pana duminica, Targul Anticarilor, la care vor fi expuse pentru vanzare carti, obiecte de arta de diferite genuri, fotografii, mobilier de epoca, costume vechi, numismatica si placi de gramofon cu refrenele Bucurestiului de alta data, relateaza NewsIn.

Evenimentul, aflat la cea de-a sasea editie, este organizat de Primaria sectorului 2 in parcul Obor si la parterul centrului administrativ al sectorului, unde sunt amenajate peste 100 de standuri si corturi destinate anticarilor din intreaga tara.

In cadrul targului va fi lansat, vineri, la ora 17.00, volumul „Bucurestii din trecut si de astazi”, scris de col. Popescu-Lumina si aparut la editura Fundatiei Culturale „Gh. Marin Speteanu”. Prezentarea lucrarii va fi facuta de istoricul Constantin Rezachievici, cercetator stiintific la Institutul de Istorie "Nicolae Iorga" din Capitala.

Sambata si duminica, respectiv pe 3 si 4 mai, Targul Anticarilor va fi deschis de la ora 10.00 pana la 18.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.