Cel mai mare dintre frati a fost prins, miercuri, intr-o autogara din Capitala, unde sosise din Spania. Tanarul de 28 de ani avea in bagaj mai multe pungi cu dulciuri, in care fusese ascunsa o mare cantitate de droguri, destinatarul fiind chiar fratele mai mic care trebuia sa plaseze marfa, informeaza corespondentul NewsIn.

Daniel Mihai Coricica este stabilit de peste 10 ani in Italia, fiind casatorit cu o italianca mai mare cu 30 de ani ca el si este suspectat de ofiterii de la crima organizata ca se ocupa cu traficul international de droguri pe ruta Spania-Italia-Romania.

Mezinul familiei, Marian Razvan Coricica se ocupa cu distrubuirea en-detail a stupefiantelor si isi formase o importanta retea de traficanti. Baiatul de 18 ani a fost retinut in apropierea aceleiasi autogari, unde supraveghea zona.

In coletul adus din Spania politistii au gasit peste 4 kilograme de droguri - 3,350 kilograme de hasis si 1 kilogram de cannabis. Mai trebuie precizat ca pe piata neagra a drogurilor din Spania un kilogram de hasis se cumpara cu 2.500 de euro, in timp ce pe piata din Romania aceeasi cantitate de droguri costa jumatate de miliard de lei vechi. Pe numele celor doi frati au fost emise mandate de arestare preventiva pentru infractiunea de trafic de droguri de mare risc, pedeapsa prevazuta de lege fiind inchisoarea de la 10 la 20 de ani.