Principesa Margareta a lansat ieri seara, la Palatul Elisabeta, prin acordarea inaltului sau patronaj, Asociatia "MaiMultVerde", organizatie non-guvernamentala, nonprofit de protectie a mediului.

"MaiMultVerde" a fost infiintata de un grup de profesionisti din diferite domenii, preocupati de mediul inconjurator, in frunte cu Dragos Bucurenci, Andreea Teodorescu, Doru Mitran si Hanno Hoefer.

Activitatea organizatiei este structurata in jurul a trei directii strategice: Aer Curat, Educatie si Voluntariat. Principalele activitati derulate in acest context includ, potrivit asociatiei, "curatenii, plantari, reinverziri, promovarea mersului pe bicicletasi programe de educatie ecologica.

"Indrazniti sa plantati acolo unde altii s-au imbogatit defrisand, nu va sfiiti sa ridicati gunoiul altuia si sa-l duceti la cos, dovediti ca sunteti mai buni economisind resursele vitale pe care altii le risipesc cu atata usurinta", i-a indemnat pe tineri principesa Margareta.

Mentionand ca viitorul omenirii depinde de angajamentul nostru de a proteja mediul, principesa Margareta a subliniat, la lansare, ca "in Romania, preocuparile pentru protejarea mediului sunt modeste".


Despre autor:

Green-Report

Sursa: Green-Report


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.