Un barbat din municipiul Barlad si impuscat mortal tatal, din greseala, in timpul unei partide ilegale de vanatoare, transmite corespondentul NewsIn.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, subinspector Mihaela Straub, in timpul vanatorii, barbatul a tras focuri de arma fara sa vada cu exactitate tinta, ucigandu-si, astfel, tatal.

„In timp ce se afla in padurea Stoieneasa, comuna Poienesti, N.Mihai, de 51 de ani, a auzit un zgomot, a tras un foc de arma spre locul de unde se astepta sa vina prada si l-a impuscat mortal pe tatal sau, de 79 de ani. Barbatul a folosit o arma a unui consatean”, a declarat subinspector Mihaela Straub.
Autorul va fi cercetat in stare de libertate pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa, braconaj, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uzul unei arme letale fara drept. Autorul este membru vanator, insa in luna martie impotriva sa fusese luata masura suspendarii dreptul de detinere, port si folosire a armelor si munitiilor letale, pe o perioada de 6 luni, pentru savarsirea unei contraventii la regimul armelor si munitiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.