O echipa de politisti si procurori din Constanta a depistat trei cetateni greci drogati. Demetrios K. (30 ani) si Eleftherios P. (25 ani) sunt medici rezidenti, iar Dimitrios S. (25 ani), este student. Fiind cercetati in stare de libertate, ei au declarat ca-si cumparasera drogurile (ecstasy) de la traficanta Elena P. (29 ani), care a si fost prinsa in flagrant si arestata. S-a stabilit ca aceasta a adus din Olanda, cu autocarul, ascunse in bagaje, 300 de tablete de ecstasy, vanzandu-le apoi cu 400.000 lei bucata.

Un caz iesit din comun si la Bacau, unde lectorul universitar Dragos Rusu e cercetat de procurori pentru trafic de droguri de mare risc. Potrivit investigatorilor, in ultimii doi ani el a expediat in strainatate mai multe colete in care se aflau mari cantitati de medicamente stupefiante (morfina injectabila sau tablete, vendal, sevredolmiagin, sintalgon, DHC, oxicodon etc), procurate, afirma anchetatorii, cu complicitatea unor farmacisti. Dragos Rusu a fost retinut de procurori si politisti, insa judecatorii au apreciat ca poate fi cercetat in libertate.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.