Un copil de 11 ani din Ploiesti a fost batut de colegii de clasa in urma cu doua zile, iar acum este internat in spital, informeaza NewsIn.

Baiatul a fost la un pas sa-si piarda un rinichi in urma incidentului petrecut in scoala, in timpul recreatiei. Doi copii din clasa a IV-a l-au lovit si imbrancit, iar baiatul s-a dezechilibrat si a cazut cu spatele in coltul unei banci.

"El a fost batut intai cu pumnii si picioarele de cei trei, iar cei trei sau doar unul dintre ei, nu stiu asta sigur, au venit cu viteza in baiatul care-l apara si au venit amandoi peste banca", a povestit mama copilului.

Copilul a fost dus de urgenta la spital si va mai ramane cateva zile internat. Familia spune ca nu este pentru prima data cand copilul lor este agresat de cei doi elevi.

La scoala a fost deschisa o ancheta pentru a afla cum s-au intamplat lucrurile si cine poate fi tras la raspundere pentru incident. Cazul este cercetat si de politie.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.