Radu Eugen Nastase, martorul sub acoperire din dosarul "Cocaina", a carui identitate a fost dezvaluita chiar de procurorul George Muscalu, a fost pus ieri in libertate de catre magistratii Tribunalului Bucuresti in schimbul unei cautiuni de 100 de milioane de lei. De asemenea, judecatorii au mai decis eliberarea inculpatului Ionut Stoica, acuzat in acest dosar de trafic de droguri si detinere de stupefiante in vederea consumului.

Este pentru a doua oara cind aparatorii lui Radu Eugen Nastase obtin eliberarea acestuia pe cautiune. Prima data, in urma recursului formulat de procurori, Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea avocatilor. La aceasta ora, numarul celor eliberati in dosarul "Cocaina fara VIP-uri" s-a ridicat la cinci din totalul celor noua inculpati.

In dosarul "Cocaina fara VIP-uri" sint judecati pentru trafic de droguri si detinere de stupefiante in vederea consumului Radu Eugen Nastase, Bogdan Albu, Bogdan Alexandru Ionescu, Razvan Mircea Dimitriu, Ionut Adrian Stoica, Ion Leonardo Radu, Radu Padurean, Radu Octavian, Constantin Arhip, Mihai Razvan Iotta. Ultimii trei sint pusi deja in libertate.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.