Taximetrstii vor protesta, joi, in centrul CapitaleiDoua asociatii de taximetrsti vor organiza, joi, un mars de protest pe traseul Bulevardul Aviatorilor, Piata Victoriei, Bulevardul Libertatii si un miting in Piata Constitutiei, fiind nemultumiti de prevederile Legii taximetriei aplicata in anul 2007. Actiunile de protest ale taximetrstilor au fost aprobate de Primaria Capitalei.
Potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei, taximetrstii se vor aduna cu masinile, intre orele 10.00 si 12.00, pe Bulevardul Aviatorilor, intre Piata Charles de Gaulle si zona Pescarus, iar intre orele 12.00 si 13.30, acestia vor parcurge in mars cu masinile traseul Bulevardul Aviatorilor - Statuia Aviatorilor - Piata Victoriei - Calea Victoriei - Bulevardul. Natiunile Unite - Bulevardul Libertatii - Piata Constitutiei. Intre orele 13.30 si 15.50 vor organiza si participa la un miting in Piata Constitutiei.

Astfel, circulatia de pe Bulevardul Aviatorilor, intre Piata Charles de Gaulle si zona Pescarus, si pe traseul de deplasare al protestatarilor va fi inchisa pana la trecerea coloanei. Politstii recomanda soferilor sa evite zonele amintite intre orele 10.00 si 15.30, precum si deplasarile pe Soseaua Kiseleff, Bulevardul Lascar Catargiu, Bulevardul Magheru, Bulevardul Nicolae Balcescu, Bulevardul I.C.Bratianu, Bulevardul. Unirii, Bulevardul Corneliu Coposu, Splaiul Independentei, Bulevardul Carol I, Bulevardul Ion Mihalache, zona Gara de Nord, Soseaua Stefan cel Mare.

Aproximativ 120 de taximetrsti s-au adunat, marti, in fata sediului Primariei Capitalei, unde au cerut din nou modificarea Legii taximetriei, astfel incat autorizatiile care au fost deja emise pentru firmele de taximetrie care functionau cu parc inchiriat de masini sa le fie acordate lor. Normele de aplicare a Legii 265/2007 a taximetriei au intrat in vigoare in 3 decembrie 2007, dupa publicarea lor in Monitorul Oficial.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.