Social 9 Aprilie 2008 14:02
Expozitia romano-austriaca de arta contemporana "7 paralel 7", ce reuneste lucrarile a 14 tineri artisti, sapte din Romania si sapte din Austria, va fi vernisata joi, de la ora 18.00, la Galeria 3/4, din incinta Teatrului National Bucuresti.

Expozitia, ce are ca scop prezentarea ultimelor tendinte din arta figurativa, a fost Galeria realizata in parteneriat de Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC), Museum of Young Art (MOYA) din Viena si Anaid Art Gallery din Bucuresti. Vernisajul de pe 10 aprilie, de la ora 18.00, va avea loc in prezenta Excelentei Sale, Ambasadorul Republicii Austria la Bucuresti, dr. Martin Eichtinger.

Tot pe 10 aprilie, va avea loc la Galeria 3/4 o conferinta de presa la care vor participa: Mihai Oroveanu, directorul MNAC, curatorii expozitiei - Kolja Kramer, directorul MOYA, Ileana Dubovan, manager de proiect la MOYA si Diana Dochia, manager general Anaid Art Gallery - impreuna cu cei 14 artisti implicati in proiectul "7 parallel 7".

Expozitia va ramane deschisa la Galeria 3/4 pana pe 18 mai si va putea fi vizitata de miercuri pana duminica, intre orele 10.00-18.00.

Expozitia romano-austriaca "7 parallel 7" va fi itinerata la Museum of Young Art din Viena in perioada 4 septembrie - 4 octombrie 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.