Spectacolul va avea loc pe 23 iulie, pe Stadionul Cotroceni, au stabilit cei de la Emagic, dupa ce au contactat vineri trupa pentru negocieri. "Confirmarea a venit in mai putin de o saptamana, este cel mai rapid booking pe care l-am facut vreodata", a declarat Laura Coroianu, director executiv Emagic Entertainment, potrivit site-ului companiei.

Una dintre cele mai apreciate formatii rock din istorie, Metallica a fost infiintata in 1981. De-a lungul carierei, a lansat opt albume de studio si doua albume live, si a vandut peste 100 de milioane de discuri in toata lumea.

In prezent, trupa lucreaza la cel de-al noualea material de studio, ce urmeaza a fi lansat anul acesta. Metallica va sustine un turneu, cu 19 concerte, in perioada 16 mai - 24 august.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti costa 350, 250, 200, 120 si respectiv 100 de lei, si vor fi puse in vanzare pe 5 aprilie, ora 00.00, pe www.myticket.ro , iar de pe 7 aprilie, biletele vor fi disponibile si in magazinele Diverta.

La cererea expresa a trupei, membrii fan-clubului oficial Metallica vor avea la dispozitie 24 de ore de exclusivitate pentru a achizitiona bilete in fata scenei.