Ambasada americana la Bucuresti dezminte categoric stirea potrivit careia puscasul american implicat in moartea lui Teo Peter ar fi fost achitat de Justitia americana. Informatia fusese difuzata de postul public de televiziune, care cita surse judiciare americane. Reprezentantii Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti dezmint faptul ca instantele americane s-ar fi pronuntat in acest caz. ,,In conformitate cu informatiile pe care noi le detinem, impotriva lui Van Goethem nici macar nu au fost aduse acuzatii.

Atunci cand investigatia va ajunge la final se va lua o decizie in sensul aducerii unor acuzatii’’, sustin reprezentantii SUA la Bucuersti. Procurorii bucuresteni declara ca puscasul este principalul vinovat de provocarea accidentului si de moartea lui Teo Peter. Mai mult, sergentul s-a opus oricarui control la Bucuresti, in timp ce Ambasada Statelor Unite a remis procurorilor o instiintare in care se spune ca inainte de accident angajatul vizitase 4 cluburi in acea noapte, unde consumase bauturi alcoolice. Accidentul mortal a avut loc in noaptea de 3 spre 4 decembrie 2004, in momentul in care masina de teren a americanului a lovit din plin taxiul in care se afla basistul trupei "Compact", Teo Peter.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.