Social 3 Aprilie 2008 16:39
Trei tineri din municipiul Buzau, aflati in doua masini, au ajuns la spital, ieri noaptea, dupa ce au fost impuscati dintr-un autoturism pe un drum national din judet, transmite NewsIn.

Potrivit politiei, la ora 21.58, dispeceratul IPJ Buzau a fost sesizat prin sistemul 112 cu privire la faptul ca pe raza localitatii C. A. Rosetti se afla o persoana impuscata intr-un autoturism marca „Audi A6”.

”Membrii unei familii din Buzau s-au deplasat cu trei autoturisme in municipiul Galati. La intrarea in judetul Buzau, au fost ajunsi din urma de un autoturism Mercedes condus de un barbat care a executat mai multe focuri de arma asupra lor”, conform unui comunicat al IPJ Buzau.

In autoturismul Audi A6 se aflau tatal soferului, in varsta de 46 de ani, o femeie de 47 de ani si un baiat de 9 ani, iar in autoturismul Audi 80 se aflau tatal conducatoarei auto, in varsta de 76 ani, concubinul ei, in varsta de 30 ani si doi copii in varsta de 2 si respectiv 1 an.

In urma focurilor de arma executate, au fost ranite trei persoane. Doua dintre acestea au fost internate in stare grava.

Barbatul din comuna Valea Calugareasca a fost retinut pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor, nerespectarea regimului armelor, munitiilor si uz de arma letala fara drept. Fapta sa este pedepsita de lege cu inchisoare de la 10 la 25 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.