Social 3 Aprilie 2008 15:43
Astazi, de la ora 16.00 si pana la ora 23.00, traficul rutier se inchide pe Bulevardul Regina Elisabeta, Bulevardul Eroilor Sanitari si perimetrul din jurul Palatului Cotroceni.

In ciuda restrictiilor, in Capitala s-a circulat cu masina mai bine decat intr-o zi normala. Singura explicatie este aceea ca bucurestenii au inteles importanta acestui eveniment si au ales sa se deplaseze cu mijloacele de transport in comun si sa isi lase masinile acasa.

Ceva probleme in trafic au aparut doar la primele ore ale diminetii, dar blocajele nu au durat mult. S-a circulat greu in zona Aeroportului Baneasa, dar si pe cateva din rutele ocolitoare ale culoarului unic.
Pe langa restrictiile de circulatie impuse deja in Capitala, de la ora 16.00, se vor mai inchide si Bulevardul Regina Elisabeta, Bulevardul Eroilor Sanitari, dar si strazile din jurul Palatului Cotroceni: Soseaua Cotroceni, portiunea dinspre Podul Cotroceni si Strada Doctor Gheorghe Marinescu, Bulevardul Geniului pe un singur sens de mers, dinspre Soseaua Panduri catre Piata Leu.

Tot astazi, politia rutiera va inchide pe intervale scurte Bulevardele Iancu Nicolae si Maresal Constantin Prezan.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.