Social 31 Martie 2008 04:52
Prima saptamana de licitatii pentru inchirierea portiunilor de plaje de pe litoralul romanesc s-a soldat cu un esec. Cinci din cele noua sectoare scoase la mezat au ramas neinchiriate din diferite motive: lipsa ofertelor, un singur ofertant sau descalificarea unor participanti
"Oile negre" de pe litoralul romanesc sunt pozitionate in statiunile Eforie Nord, Eforie Sud, Olimp si Venus. "Procedurile vor fi reluate dupa 20 de zile. Licitatiile vor fi reluate dupa publicarea in Monitorul Oficial a unui nou act normativ pentru inchirierea acestor sectoare", a declarat Catalin Anton, purtatorul de cuvant al Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL). In cazul celor cinci portiuni ramase fara stapan, deschiderea sezonului estival va inregistra o intarziere de cel putin o luna fata de restul plajelor, aceasta in cazul fericit in care se va reusi pana la urma inchirierea lor in a doua campanie de licitatii.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.