Social 28 Martie 2008 11:36
Presedintele Traian Basescu a primit cu adanca tristete vestea disparitiei lui George Pruteanu, se arata intr-un comunicat remis astazi NewsIn de catre Administratia Prezidentiala.

"Lingvist, critic literar, publicist si politician, George Pruteanu a fost o personalitate remarcabila si o prezenta constanta a vietii publice romanesti. Presedintele Traian Basescu transmite sincere condoleante familiei lui George Pruteanu pentru pierderea suferita. Dumnezeu sa-l odihneasca!", este mesajul Presedintiei.

Lingvistul, criticul literar, politicianul si omul de televiziune George Pruteanu a murit ieri seara, in urma unui infarct miocardic, la varsta de 60 de ani.

Decesul a survenit la Spitalul "Sfantul Pantelimon" din Capitala, unde Pruteanu a fost internat in urma cu 48 de ore, deoarece acuza simptome de infarct, a spus purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Mircea Ungureanu, pentru Realitatea TV. Pruteanu s-a opus internarii, dar a ramas in spital la insistentele familiei, a adaugat Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.