Social 26 Martie 2008 03:59
Trei eleve ale Liceului Pedagogic „Elena Cuza“ din Capitala sunt cercetate penal, dupa ce au tuns si au ars cu tigara o fetita de clasa a VI-a
In plina strada, la numai cateva sute de metri de o institutie de invatamant, trei eleve de clasa a IX-a, care se pregateau sa devina cadre didactice la Liceul „Elena Cuza“ din Capitala, au torturat fara mila o copila de 12 ani, sub ochii colegilor. Totul s-a intamplat luni, cand adolescentele au batut-o pe fata, apoi au tuns-o si au ars-o cu tigara pe fata. Motivul: pustoaica ar fi indraznit sa se indragosteasca de iubitul uneia dintre ele.
Violenta extrema de care au dat dovada le-a adus elevelor dosare penale pentru vatamare corporala grava. Ele risca pedepse cuprinse intre 2 si 10 ani de inchisoare.

„Au luat-o pe sus din fata scolii“

„S-a intamplat luni, in jurul orei 12.00, cand Alexandra a fost oprita la intrarea in curtea Scolii Generale nr. 156 - unde este eleva in clasa a VI-a - de Alina si Andreea Dragomir si de amica lor Sorina Dumitrescu - eleve in clasa a IX-a la Liceul Pedagogic «Elena Cuza». Au amenintat-o si au obligat-o sa le urmeze in spatele unui punct termic, pentru a fi ferite de ochii trecatorilor. Practic, au luat-o pe sus din fata scolii fara ca nimeni sa intervina“, au precizat surse apropiate familiei copilei agresate.

Pe drum, cele trei au inceput sa-i reproseze Alexandrei ca a indraznit sa se apropie de iubitul Andreei Dragomir - un coleg de liceu al fetelor, si el in varsta de 16 ani - apoi au inceput sa o loveasca. La un moment dat, una dintre ele a scos din buzunar o foarfeca si i-a taiat o suvita din par Alexandrei, care a inceput sa planga speriata. Lacrimile copilei nu au facut decat sa le inversuneze pe cele trei. Au aprins o tigara si, printre palme si injuraturi, i-au stins-o fetei pe fata. La insistentele unui pustan care a asistat la intreaga scena, pe care a si filmat-o cu telefonul mobil, cele trei au lasat-o pe copila sa plece.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.