Social 26 Martie 2008 02:25
Dupa cateva zile de primavara, vremea a devenit brusc capricioasa. In judetul Dambovita, o furtuna puternica a smuls mai multe acoperisuri si a doborat stalpi de electricitate.
Calea ferata Pitesti - Bucuresti a fost blocata luni seara timp de 20 de minute din cauza unui stalp de electricitate doborat de vant. Potrivit Realitatea TV, vantul puternic ce a suflat in rafale de peste 70 de km pe ora a smuls acoperisul unei case din zona veche a municipiului Buzau, a rupt firele de electricitate si a lasat in intuneric cateva case. Si in zona de campie din judetul Buzau, vantul a rupt crengile copacilor, iar curentul a fost oprit toata noaptea. Iarna s-a reintors si pe valea Jiului, unde, luni seara, a nins, stratul de zapada masurand in unele locuri chiar si zece centimetri. Pe drumul National 66, ce face legatura intre localitatile Hateg si Petrosani, zapada a ajuns la patru centimetri, dar nu a pus probleme soferilor. Si toate acestea dupa ce, luni, in sudul tarii, la Turnu Magurele, au fost 25 de grade, adica s-a atins pragul termic al unei zile de vara.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.