Social 25 Martie 2008 12:33
Vantul puternic, care a suflat in rafale de peste 70 de km pe ora, a smuls acoperisul unei case din zona veche a municipiului Buzau. In cadere, tabla a rupt firele de electricitate si a lasat in intuneric cateva case.

In zona de campie din judetul Buzau de asemenea, vantul a rupt crengile copacilor, iar curentul a fost oprit toata noaptea.

Vijelia a inceput la ora 22. Rafalele puternice au luat pe sus acoperisul uneia dintre case.Speriati, locatarii au sunat la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Buzau.

"Rafale de vant s-au abatut asupra locuintelor care, din pacate, una dintre ele a cedat", a declarat comandantul ISU Buzau, colonel Danut Nicolae.

Oamenii care stau in zona Obor din Buzau sunt chiriasi ai Primariei si spun ca locuintele lor sunt foarte vechi si ca nu au bani sa le repare. Mai bine de o ora, pompierii s-au chinuit sa curete zona pentru a se relua alimentarea cu electricitate a cartierului, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.