Sute de ochi s-au holbat, marti seara, la studente in lenjerie intima. La Hotel Marriott, din Bucuresti, cele mai frumoase studente din Romania s-au intrecut pentru titlul de Miss University 2005. Concursul de frumusete a inceput cu autoprezentarea celor 18 concurente. Una dintre ele a spus ca isi doreste sa ii salveze pe jurnalistii tinuti ostatici. Raspunsul salii a fost o rumoare generala, la fel ca si reactia la auzul vorbelor unei alte concurente: "Imi doresc sa fac parte din Corpul de Control al primului-ministru".

Multe dintre concurente sunt studente la facultatile de stiinte politice din tara. Mai toate au spus ca isi doresc o viata de cuplu si o cariera stralucitoare, iar concurenta cu numarul 7 a dat chiar lectii de calcat camasi: "Foarte simplu - cu grija, cu fierul si cu tot cu barbat". Spectacolul a fost un adevarat "tur de forta", asa cum foarte des a tinut sa mentioneze prezentatoarea acestui eveniment. De altfel, ea a insistat ca totul era "superb": creatiile, fetele, rochiile, seara, momentele, atmosfera.

Dupa proba de prezenta, fetele au defilat pe podium in lenjerie intima si in tinuta de seara. Savuros si "superb" a fost si momentul in care o "manechinuta" a aparut pe scena cu rochia imbracata cu spatele in fata, de i s-au vazut nurii. Juriul, format din 18 persoane, printre care si Stela Popescu si campioana Elisabeta Lipa, a nominalizat-o pe locul intai pe Monica Iliesi, 20 de ani, studenta la Stiinte Economice in Brasov, o tipa "ambitioasa, intransigenta si careia ii plac doar lucrurile de calitate". Locurile doi si trei au revenit Anei Maria Elena Saftoiu, studenta in Pitesti, si Irinei Loredana Murtaza, in Craiova.

Castigatoarea Miss University, blonda cu parul lung si zambet larg, a spus ca toate concurentele au fost la fel de frumoase si ca nu crede ca ar avea ea ceva special. "Poate le-a placut naturaletea sau zambetul meu, nu stiu". Are 53 de kilograme, un metru saptezeci si sase inaltime, dimensiunile 84-60-90 si a castigat o excursie de doua persoane in Egipt. Daca ar fi sa aleaga intre frumoasa si inteligenta, i-ar placea sa fie inteligenta pentru ca "oamenii destepti se descurca mai bine decat oamenii frumosi care se plimba peste tot in lume si habar n-au pe ce planeta traiesc".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.