Profesorul iesean care isi sfatuia elevele, in timpul orelor, cum sa faca sex "pe la spate", a fost sanctionat de comisia de disciplina cu avertisment. Consiliul profesoral de la Grupul Scolar CFR a considerat ca fapta profesorului de fizica Gheorghe Balan nu este atat de grava, ca sa sustina o sanctiune mai grava. Profesorul de fizica a fost reclamat de mai multi elevi si de parintii acestora pentru ca, spun ei, acesta avea un comportament neadecvat in timpul orelor, aducand adeseori vorba despre sex.

"Ne-a aratat pana si pozitii, chiar in cabinetul lui. In una din dati, s-a aplecat putin pe spate si a desfacut apoi picioarele. Mi-a spus mie, si unei colege ca asa trebuie sa stea fata", a declarat o eleva. Profesorul Balan s-a aparat, declarand ca discutiile despre sex aveau loc in cadrul unui proiect de educatie sexuala pe care il sustinea la ore.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.