Social 20 Martie 2008 14:59
Senatul a adoptat astazi o propunere legislativa social-democrata initiata de Miron Mitrea si Angel Talvar prin care profesorii de liceu ar putea primi 150 de euro anual pentru a-si achizitiona haine, informeaza NewsIn.
Propunerea legislativa a fost initiata de pesedistii Miron Mitrea si Angel Talvar si prevede acordarea unui ajutor anual de 150 de euro profesorilor de liceu titulari si suplinitori pentru achizitionarea de haine.

Ajutorul financiar se acorda la solicitarea profesorilor si este calculat la cursul de schimb al BNR comunicat la data platii. Sumele vor fi asigurate de la bugetul de stat prin Ministerul Educatiei, iar legea in cazul in care va fi votata de Camera Deputatilor se va aplica din 2009. Initiativa a trecut de plenul Senatului cu 70 de voturi pentru, o abtinere si 5 voturi impotriva si va pleca la Camera Deputatilor, for decizional in acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.