Social 14 Martie 2008 10:58
O nava a fost avariata, iar patru contrainere de la bordul unui alt vas au fost deteriorate in urma unei coliziuni produse, in noaptea de joi spre vineri, in timpul unor manevre de acostare efectuate in Portul Constanta, transmite NewsIn.

Directorul Capitaniei Zonale Constanta, Alexandru Mezei, a declarat ca accidentul de navigatie s-a produs in timpul manevrei de acostare a navei Royal Reefer, sub pavilion Saint Vicent, incarcata cu banane, care urma sa ancoreze in dana 53 a Portului Constanta.

Vasul a intrat in coliziune cu nava Castor, sub pavilion olandez, care era acostata in dana 52. In urma impactului, au fost avariate patru containere de pe nava Castor, iar Royal Reefer a suferit o indoitura in zona pupa, pe o lungime de un metru, deasupra liniei de plutire.

Ofiterii de la Serviciul Siguranta Navigatiei au declarat ca nu au fost inregistrate victime sau poluare in urma accidentului naval. Inspectorii Capitaniei Zonale Constanta au deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs coliziunea intre cele doua vapoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.