Social 14 Martie 2008 03:35
Grecia, Turcia, Egipt sau litoralul romanesc – pe scurt oriunde altundeva decat in Bucuresti la inceputul lunii aprilie. Cei mai multi dintre bucuresteni vor avea cateva zile libere la inceputul lunii astfel incat, la cererea Guvernului, agentiile de turism si asociatiile profesionale au lansat pe piata o serie de oferte promotionale.

Chiar daca cei vizati sunt in special bucurestenii dornici sa scape de traficul infernal si de restrictiile care vor fi impuse, turistii din toata tara pot profita de pachetele speciale din aceasta perioada. Ne aflam insa pe ultima 100 de metri, asa ca daca aveti planuri cel mai bine ar fi sa luati repede o hotarare si sa achizitionati un pachet turistic…redus!

Ofertele sunt destul de multe si destul de tentante. Lucru justificat de altfel de faptul ca ne aflam in afara sezonului turistic si deci, hotelierii sau transportatorii au oricum in aceasta perioada preturi mult reduse. Cele mai multe dintre agentiile de turism au pregatit oferte speciale pentru destinatii situate realativ aproape de Romania. Litoralul Marii Negre este primul vizat iar in Mamaia hotelierii au anuntat deja reduceri substantiale. Alte destinatii “la oferta” sunt Dubai, Tunisia, Egipt, Turcia, Bulgaria si unele capitale europene.

Oferte interne

Multe agentii de turism au mizat pe faptul ca romanii prefera o destinatie apropiata. Astfel, reprezentantii a aproximativ 20 de hoteluri de pe litoral si-au anunta deja tarifele pentru inceputul lunii aprilie. Preturile variaza de la 80 de lei la 500 de lei pe noapte, cu micul dejun inclus. Astfel, conform unui comunicat de presa al Asociatiei pentru promovarea si dezvoltarea turismului, pentru o camera la un hotel de doua stele din Mamaia, turistii vor plati intre 110 si 220 de lei pe noapte in timp ce, in Eforie Nord, pretul pentru o camera de trei stele incepe de la 49 de euro.

Prin urmare, la un hotel de trei stele din Mamaia, puteti achizitiona la reducere, un pachet de trei nopti in perioada 2 – 6 aprilie la pretul de 99 de ron cu micul dejun inclus. Mai multe detalii gasiti aici.
Valea Prahovei, Bran, Moeciu si Brasov sunt alte destinatii externe vizate de catre agentiile de turism dar si de catre bucurestenii dornici de o minivacanta departe de Capitala.


Despre autor:

Lazy

Citeste articolul integral in Lazy

Sursa: Lazy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.