Social 13 Martie 2008 10:55
Cesaria Evora si Dulce Pontes vor canta la prima editie a World Art Festival, eveniment dedicat artei si traditiilor nationale si internationale, care va avea loc intre 28 iunie si 3 iulie, anunta organizatorii, Fundatia Aurel Mitran, informeaza NewsIn.

Pe 30 iunie va canta una dintre cele mai cunoscute voci din Portugalia, Dulce Pontes, care a colaborat de-a lungul timpului cu artisti ca Jose Careras sau Andrea Bocelli. Pe 1 iulie, vocea Gotan Project, Cristina Villalonga, va sustine un concert in Amfiteatrul Mihai Eminescu.

Evenimentele se vor desfasura in Amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul National (fostul parc 23 august - n.r.).

In cadrul festivalului va avea loc si un targ international al mestesugarilor, pe 28 si 29 iunie. La evenimnet vor participa 150 de mestesugari, care isi vor expune lucrarile pe aleile Parcului National.

Compania de balet clasic si flamenco Hermanas Romero va sustine, tot in perioada festivalului, un spectacol de gipsy flamenco.

Festivalul se va inchide cu show-ul Cesariei Evora, pe 3 iulie. Diva se va afla pentru a patra oara in Romania, dupa ce a sustinut concerte si in 2006, 2004 si 2003.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.