Transportul unui pacient intre localitati sau in strainatate presupune o taxa suplimentara de pana la doi euro pe kilometru.

Rapiditatea interventiei si eficienta actului medical sunt doua dintre atuurile serviciilor private de ambulanta. O consultatie la Ambulanta Puls (973), prima statie privata de Salvare infiintata in Romania in urma cu 16 ani, costa 199 de lei si include, potrivit dr. Laurentiu Luca, directorul serviciului, deplasarea, consultatia pentru diverse specialitati, tratamentul de urgenta, eliberarea de retete medicale si internarea.
Ambulanta pentru cazuri speciale ajunge in zece minute si costa 299 de lei. Puls mai ofera la domiciliu si realizarea unui set de 15 analize prin recoltarea de sange si a sumarului de urina, cu rezultat pe loc sau in 24 de ore (194 de lei) si ecografii abdominale cu imagine fotografica (249 de lei).

Transportul pacientului in tara sau strainatate costa 2 euro/km. Analizele si investigatiile medicale pot fi facute si la locul de munca al solicitantului. Persoanele care au nevoie de monitorizare permanenta au la dispozitie mai multe tipuri de abonamente, in functie de propriile necesitati.