Social 8 Martie 2008 05:05
Presedintele Loteriei Romne, Liliana Ghervasuc Minca, a ramas fara permis de conducere pentru o luna, dupa ce a depasit cu 54 de kilometri la ora viteza legala n localitate, fiind prinsa gonind cu 104 kilometri la ora n judetul Braila.
Ghervasuc se îndrepta, joi seara, dinspre Bucuresti catre Galati, iar la ora 19.11 masina pe care o conducea a fost înregistrata cu o viteza excesiva de catre aparatul radar, chiar in dreptul unei treceri de pietoni din localitatea Valea Cânepii din judetul Braila. „Soferului i-a fost suspendat carnetul pentru cumul de puncte, deoarece a depasit cu peste 50 de kilometri la ora viteza legala“, a declarat, ieri, Jenel Sogor, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului Judetean de Politie Braila, citat de Gardianul.

Directorul Loteriei a fost oprita dupa cativa kilometri si si-a recunoscut vina. Ea le-a spus politistilor ca se grabea si nu a tinut cont de indicatoarele rutiere. Liliana Ghervasuc Minca a ramas fara permis pentru urmatoarele 90 de zile si a fost amendata cu 500 de lei, conform Realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.