Social 7 Martie 2008 11:18
Scandal in centrul Bucurestiului. Un taximetrist s-a plans fortelor de ordine ca a fost amenintat cu pistolul de catre un alt sofer, aflat in trafic. Incidendul s-a petrecut aseara.

"Dansul a dat in marsarier si a zis: Uite bai, sa nu mai zic asa, ce mi-ai facut la masina, o sa te coste nu stiu cat. Cand m-am dat jos sa vad ce e, mi-a pus pistolul la tampla. Am dat pe statie, am sunat la 112, au venit politistii. (...) Cand a venit politia, a vrut sa fuga, sa se duca pe contrasens si a vazut girofarele. Cand a vazut ca nu mai are unde sa se duca, a ramas acolo", sustine Gheorhita Mihai, taximetrist.

Soferul acuzat sustine insa ca taximetristul a provocat intentionat incidentul. Dupa ce l-a lovit usor cu masina, ar fi pretins bani pentru reparatii.

"Eu am permis de portarma si un pistol pe care-l tin tot timpul in torpedou. Cand s-a dat jos si a inceput sa injure langa masina mea, am luat pistolul si l-am pus in buzunar. (...) E un pistol pe care l-am achizitionat pentru taximetristi, pentru ca am mai fost implicat intr-un incident cu un taximetrist", spune soferul acuzat.

Cei doi barbati au depus plangere unul impotriva celuilalt. Politistii de la Sectia 1 din Capitala, care au demarat o ancheta, incearca sa stabileasca cine este vinovat.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.