Social 5 Martie 2008 03:21
Vremea se va raci, incepand de marti, in vestul, nordul si centrul tarii, unde temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 12 grade.
Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. In celelalte zone vremea se va mentine calda cu temperaturi maxime ce se vor situa, in general, intre 14 si 20 de grade. Cerul va fi variabil in prima parte a intervalului, apoi se va innora treptat si va ploua pe arii relativ extinse, exceptand Baraganul si Dobrogea unde ploile vor fi izolate.

La munte si in nordul tarii, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Cantitatile de apa vor depasi izolat 15 - 20 l/mp in sud-vest si zona de munte. Vantul va sufla in general moderat, iar temperaturile minime se vor situa intre -3 si 7 grade.

Miercuri, vremea se va raci in toata tara, accentuat in regiunile sudice si sud-estice. Cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii pe arii extinse in sud-vestul, centrul, nord-estul tarii si local in rest. Acestea vor fi mixte in Maramures, Transilvania, Moldova, la munte si predominant sub forma de ploaie in rest. Cantitatile de apa vor depasi izolat 10 - 15 l/mp. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona montana si in sudul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, iar cele minime intre -4 si 4 grade.

Joi, in sudul si sud-vestul tarii cerul va fi mai mult noros si vor fi precipitatii predominant sub forma de ploaie local in Oltenia si izolat in Muntenia si Dobrogea.In restul teritoriului innorarile vor fi temporare. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe litoral si in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -7 si 3 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.