Social 4 Martie 2008 12:05
Un elev de la Scoala generala nr. 4 din municipiul Botosani a fost agresat, in sala de curs, de tatal unui coleg de scoala.

Incidentul s-a petrecut inainte de inceperea cursurilor, cand elevul de clasa VII-a a fost luat la bataie si apoi agatat in cuierul de haine al clasei. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP), agresiunea s-a produs pe fondul unui conflict mai vechi intre un elev de clasa a VII-a si un elev de clasa a doua. Nemultumit de certurile cu colegul mai mare, elevul de clasa a II-a s-a plans parintilor, iar tatal sau a venit la scoala si, inainte de inceperea cursurilor, l-a agresat pe baiatul din clasa a VII-a.

„Valeriu Chirila, de 44 ani, a mers in sala de clasa a elevului din clasa a VII-a si, dupa ce l-a intrebat ce are cu fiul sau, l-a apucat de haine si l-a agatat in cuierul clasei. In aceste imprejurari, victimei i-au fost produse leziuni pe gat si spate”, au declarat politistii.

Alertata de elevi, conducerea scolii a sesizat Politia, care l-a sanctionat contraventional pe tatal agresor, cu amenda de 300 de lei. In acelasi timp, directorul unitatii de invatamant, Maria Damian, a luat decizia de a interzice accesul parintilor in scoala.

Acest lucru va fi permis doar cu acordul profesorului sau al invatatorului aflat in sala de curs.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.