„In mai multe localitati s-au dislocat acoperisuri, care au cazut pe autoturisme. In Deva, pe strada M. Eminescu , a fost afectat acoperisul unui bloc pe o suprafata de aproximativ 50 de metri patrati si au fost avariate opt autoturisme”, a declarat sublocotenentul Anemona Doda, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Hunedoara.

Purtatorul de cuvant al ISU a mai spus ca, in municipiul Hunedoara, pe aleea Campului, a fost afectat acoperisul blocului C22, pe o suprafata de aproximativ 800 de metri patrati si au fost avariate patru autoturisme. Tot la Hunedoara, a fost distrus acoperisul gradinitei Dumbrava Minunata, pe o suprafata de aproximativ zece metri patrati.

La Lupeni, a fost afectat acoperisul unui bloc, de pe strada Zorilor, pe o suprafata de 50 de metri patrati si au fost avariate opt autoturisme. Alte doua autoturisme au fost avariate la Lupeni dupa ce vantul a smuls o parte din acoperisul unui bloc de pe str. Trandafirilor, pe o suprafata de 20 de metri patrati, a mai spus purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara.